Ritz logo
Search

OTA YHTEYTTÄ

OTA YHTEYTTÄ

Tapahtumien järjestäminen on meille rakas, tehdään jotain yhdessä. Ota meihin yhteyttä sähköpostin, puhelimen tai lomakkeen kautta.

Jessica mattila
Toiminnanjohtaja
Valter Lidsle
Elokuvateatterivastaava

LIPUNMYYNTI

StudioTicket ja Netticket myyvät lippuja suurimpaan osaan tapahtumista, mutta ei kaikkiin Tarkista tapahtuman sivulta.
Elokuvalippuihin ei voi ostaa ennakkoon paikkaa. Ritz puhelinnumero tapahtumien aikana: +358 (0) 44 3025932

netticket
studio ticket

TILAVUOKRAUS

Tilavuokraus pieniin sekä suurempiin tapahtumiin. Järjestä iltatapahtuma, konferensi tai kokous nostalgisessa elokuvateatterissa Vaasan keskustassa. Salin voi myös vuokrata yksityis-elokuvanäytöksiä varten, oman materiaalin tai uutuuselokuvien näytöksiin (myös elokuvat jotka eivät ole Kino Ritzin ohjelmistossa). Yleisessä levityksessä olevien elokuvien näytöksistä ei peritä salivuokraa, vaan minimäärä lippuja. Tiedustele hintaa sähköpostitse kino@ritz.fi. Ritz on käytössä klo.8-23, tapahtumien on loputtava viimeistään klo.22.30. Salissa on 318 paikkaa kahdessa kerroksessa, kaikista paikoista vapaa näkymä näyttämölle. Elokuvien katseluun vain 218 paikkainen ala-sali on käytössä. Ritzin tilat voi vuokrata sekä yleisö- että yksityistapahtumia varten. Vuokra koko tilasta, mukaan lukien henkilökunta, tekniset varusteet ja teknikko (viideksi tunniksi):

Salin voi myös vuokrata yksityis-elokuvanäytöksiä varten, oman materiaalin tai uutuuselokuvien näytöksiin. Yleisessä levityksessä olevien elokuvien näytöksistä ei peritä salivuokraa, vaan minimäärä lippuja. Tiedustele hintaa sähköpostitse kino@ritz.fi.

TEKNINEN INFORMAATIO

Kyselyt tekniikkaan liittyen talon teknikolta, Jakob Löflund +358 40 143 7217 tai jakob@enlight.fi

JAKOB LÖFLUND

Lataa Ritzin teknillinen listaus.

3D VIRTUAALIKIERROS

PAIKKAKARTTA