Skafferiet rf

Skafferiet r.f. är föreningen som bedriver verksamheten på Ritz. Föreningen grundades 2008 och strävar efter att bidra till ett mångsidigt evenemangsutbud i Vasa samt fungera som en gemensam plats för kulturella projekt och en scen för både etablerad och nyskapande konst. Man kan understöda eller delta i verksamheten på Ritz på flera olika sätt.

Understödande medlemmar

Genom att bli understödande medlem hos Skafferiet r.f stöder man verksamheten med en årsavgift på 15€. Som medlem får man ett personligt medlemskort som berättigar till rabatt på filmvisningar och utvalda evenemang samt gratis garderobsbetjäning. Om du vill ansöka om medlemskap, fyll i formuläret nedtill så får du instruktioner per e-post. 

Aktiva medlemmar

Föreningens volontärer hjälper till under evenemangen på Ritz ett par gånger i månaden, med att t.ex. sälja biljetter, stå i narikkan och betjäna kunder i baren. Aktiva medlemmar behöver inte betala årsavgiften och får ytterligare förmåner.

Om du är intresserad av att bli aktiv medlem, fyll i formuläret nedtill, kontakta oss per e-post, facebook, telefon eller kom och säg hej under ett evenemang. Vi välkomnar alltid med nya medlemmar!

Styrelsen

Styrelsen består av en mindre grupp vars medlemmar fungerar som kvällsansvariga under evenemangen på Ritz ett par gånger i månaden samt håller regelbundna möten för utvecklingen av verksamheten. Styrelsen väljs för ett år under årsmötet som hålls på våren. Om du är intresserad av att komma med i styrelsen kontakta oss på förhand och kom på årsmötet. Datumet för årsmötet meddelas på förhand i vårt nyhetsbrev och i lokaltidningen.

Styrelsen 2022–2023 består av följande medlemmar:

Ordinarie styrelsemedlemmar: Niklas Finne (ordförande), Kati Källman, Peter Björkas, Nils Sundquist, Kristian Paavola, Tuija Östergård, Linda Järf, Caius Swanljung, Jan Mitts, Olof Englund, Nina Scheweleff, Britt-Marie Engblom.

Suppleanter Mika Varpula, Hanna Carlsson, William Mitts, Alexandra Enegren, Pirita Svartsjö, Lenny Nyman, Frida Nylund.

Föreningens stadgar kan läsas här: Skafferiet rf Stadgar 2014