to6.1019:30Vasa Humorfestival: Puss & Kram - Magnus Betnér & Henrik Nyblom Biljettpris: 29,50 € / 34,50 € Biljetter

Tid

to 6.10 19:30 - to 6.10 21:00

Biljettpris

29,50 € / 34,50 €

Förköp

Biljetter

Information

Henrik Nyblom (swe) och Magnus Betnér (swe) bjuder in er till en färgstark resa längs hela det humoristiska spektrat. Lika delar galenskap som knivskarp satir. Stickspår utlovas! Det som för Henrik Nyblom skulle ha blivit några gästframträdanden på Magnus Betnérs Work in Progress-turné 2020 blev i slutändan närmre 100 gemensamma framträdanden över hela
Sverige. Nu gör duon gemensam sak på riktigt och ger sig ut på en stor turné.

Henrik Nyblom är med två bejublade soloturnéer i ryggen något nytt på den svenska humorscenen. Uttrycket allt kan hända har aldrig stämt bättre på någon än honom. Träffsäker observationskomik och livsbetraktelser från en utvandrad Skara-gosse blandas med det allra finaste av nonsens. Givetvis ackompanjerat av loopmaskin. Henrik Nyblom har på rekordtid etablerat sig på den svenska stand up scenen och har även medverkat i SVT-programmet Släng Dig i Brunnen. För Nyblom blir besöket hans första i Vasa någonsin.

Magnus Betnér är svensk standup. Ingen jobbar oftare eller skriver mer nytt material. I nära 25 år har Magnus Betnér tillsammans med några få andra varit personen som drivit branschen framåt, utvecklat den och sett till att den aldrig stannat av. 2021 gjorde Magnus över 200 shower runt om i Sverige. Utöver detta släppte Magnus 2020-2021 fyra specials, fick över 100 000 följare på TikTok och deltog i Alla mot alla på Kanal 5. I augusti i år släpptes Magnus sin nya special som spelades in inför fullsatt publik på Brödfabriken i Vasa i våras. Specialen blev hans 16:e.

Magnus Betnér är en av Sveriges mest framgångsrika stand up komiker genom tiderna. Med råge är han även den komiker i Sverige som gjort flest soloföreställningar och även den av svenska komiker som besökt Finland flest gånger. Känd från bland annat det svenska humorprogrammet Parlamentet och för sin ofta politiska, liberala och provokativa humorstil, skämtar han ofta om aktuella ämnen.

Biljetter: 29,50 € / 34,50 €
Vid dörren: 32 € / 36 €

Längd: ca 75 min (ej paus)

Återköp av biljett endast möjligt om evenemanget inhiberas
Det är förbjudet att filma under föreställningen
Arrangören förbehåller sig rätten till ändringar

Arrangör

HumorHuset

X