Det här evenemanget har fler tider

on22.918:00The Courier Åldersgräns: 12 år - vuottaVåldsamt innehåll - Sisältää väkivaltaÅngestframkallande innehåll - Voi aiheuttaa ahdistusta

Tid

on 22.9 18:00 - on 22.9 20:00

Åldersgräns

12 år - vuottaVåldsamt innehåll - Sisältää väkivaltaÅngestframkallande innehåll - Voi aiheuttaa ahdistusta

Information

Affärsmannen Greville Wynnes odramatiska tillvaro vänds upp och ner när han oväntat blir anlitad som kurir av brittiska underrättelsetjänsten och CIA. De ser i honom någon som inte kan misstänkas för att smuggla hemlig information under sina affärsresor. Greville kittlas av det spännande uppdraget, som måste hemlighållas för hustrun Sheila. Till en början känns Sovjet-resorna riskfria och Greville blir snart vän med kontraspionen Oleg Penkovsky. Gradvis inser han att hans och Olegs liv står på spel, och att informationen de hanterar kan avvärja en atomvapenkatastrof.

I en otrolig historia baserad på verkliga händelser spelar Benedict Cumberbatch en helt vanlig man, som kom att spela en avgörande roll i stävjandet av Kubakrisen. Jessie Buckley är Sheila, som frustrerad av sin mans underliga beteende börjar ifrågasätta deras relation. Rachel Brosnahan spelar Grevilles uppdragsgivare, CIA-agenten Emily Donovan, och som Penkovsky ses Merab Ninidze.

Biljetter: 11/9€
Språk: Engelska
Textning: Svenska, finska
111 min, F-12

X