Skafferiet ry

Skafferiet r.y. on yhdistys joka pyörittää toiminnan Ritzissä. Yhdistys perustettiin 2008 ja tavoite on siitä asti ollut laajentaa kulttuuritarjontaa Vaasassa ja toimia yhteisenä paikkana kulttuurisille projekteille ja näyttämö sekä vakiintuneelle että tuntemattomalle taiteelle. Toiminta voi tukea monella erillä tavalla.

Tukijäsenet

Liittymällä tukijäseneksi tuet yhdistyksen toimintaa 15 euron jäsenmaksulla per vuosi. Jäsenenä saa henkilökohtaisen jäsenkortin, joka oikeuttaa alennuksiin elokuvanäytöksiin ja tiettyihin tapahtumiin sekä ilmaista narikka-palvelua. Jos haluat liittyä jäseneksi, täytä allaoleva lomake ja saat lisää ohjeita sähköpostitse.

Aktiivijäsenet

Yhdistyksen vapaaehtois jäsenet auttavat Ritzissä tapahtumien aikana pari kertaa kuukaudessa, esim. myymällä lippuja, palvelemalla narikassa tai baarissa. Uusia vapaaehtoistyöntekijöitä tarvitaan joukkoomme jatkuvasti, joten olet erittäin tervetullut joukkoomme!

Hallitus

Hallitus on pienempi ryhmä jäseniä, jotka ovat ilta-vastaavia tapahtumien aikana Ritzissä. Hallitus pitää myös pari kertaa kuukaudessa tapaamisia, missä kehitetään toimintaa. Hallituksen jäsenet valitaan vuosi kerrallaan kevään vuosikokouksen yhteydessä. Jos olet kiinnostunut liittymään hallitukseen ole yhteydessä meihin etukäteen ja tule vuosikokoukseen. Päivämäärä ilmoitetaan etukäteen meidän uutiskirjeessä ja paikallislehdessä.

Hallituksen jäsenet 2022–2023:

Vakituiset jäsenet: Niklas Finne (puheenjohtaja), Kati Källman, Peter Björkas, Nils Sundquist, Kristian Paavola, Tuija Östergård, Linda Järf, Caius Swanljung, Jan Mitts, Olof Englund, Nina Scheweleff, Britt-Marie Engblom.

Varajäsenet: Mika Varpula, Hanna Carlsson, William Mitts, Alexandra Enegren, Pirita Svartsjö, Lenny Nyman, Frida Nylund.

Yhdistyksen säännöt voi lukea tästä (ruotsiksi): Skafferiet rf Stadgar 2014