Saavutettavuus

Ritz on rakennettu elokuvateatteriksi 1950-luvulla, ja valitettavasti tämä voi näkyä esteettömyydessä. Pyrimme kuitenkin mahdollisuuksiemme mukaan parantamaan kaikkien mahdollisuuksia osallistua tapahtumiin,  ja vapaaehtoisemme tai järjestyksenvalvojat auttavat mielellään paikan päällä.

Liikuntarajoitukset

Katutasolta ovelle on noin 6 cm kynnys (irrallinen luiska on saatavilla). Ovet ovat raskaita ja tuulikaappi ahdas.

Ritzissä on porrashissi, millä pääsee ensimmäisestä kerroksesta toisen kerroksen kahvilaan ja saliin (ei parvelle). Vapaaehtoisemme tai järjestyksenvalvojat avustavat hissin käytössä. Porrashissin painoraja on 225 kg.

Ensimmäisessä kerroksessa on esteetön wc.

Kuulovammat

Salissa on induktiosilmukka riveillä D-G. Kerro mielellään talon ääniteknikolle että käytät silmukkaa.

Kino Ritz näyttää mahdollisuuden mukaan ja yleisön toiveesta elokuvia kuvailevalla tekstityksellä. Merkitsemme tällaisen näytöksen selvästi elokuvalistauksessa. Jos meillä ei tällä hetkellä ole näytöksiä kuvailevalla tekstityksellä, voit ehdota elokuvaa.

Ystävänkortti

Ystävänkortti toiminnan tarkoituksena on parantaa kehitysvammaisten henkilöiden mahdollisuuksia osallistua vapaa-ajan harrastuksiin.

Ystävä/tukihenkilö pääsee Ystävänkortilla maksutta meidän (Skafferiet ry) järjestämiin tapahtumiin. Mainitkaa lippua varatessa että käytätte Ystävänkorttia. Jos olette kiinostuneita ulkopuoleisten järjestäjien tapahtumista, ottakaa yhteyttä meihin tai järjestäjään.

Kaikukortti

Kaikukortilla voi hankkia maksuttomia pääsylippuja Kaikukortti-verkostossa mukana olevaan kulttuuritarjontaan. Ritzissä pääset kaikukortilla ilmaiseksi meidän (Skafferiet ry) järjestämiin tapahtumiin. Liput ainoastaan ennakkoon Studio Ticketistä. Varaudu näyttämään Kaikukorttisi paikan päällä. Elokuvanäytökset eivät tällä hetkellä ole mukana toiminassa.