Ritzin kulttuuripalkinto ja videotervehdys 2020

Skafferiet ry:n Holiday Show-tapahtuman, missä paikalliset bändit ja artistit esiintyvät, on perinteisesti järjestetty välipäivinä. Joka toinen vuosi 2014 lähtien yhdistys on Holiday Shown yhteydessä jakanut Ritz kulttuuripalkinnon, jota paikalliset yritykset ovat tukeneet. Aiemmat palkinnon saajat ovat olleet Nicklas Nygård, Sabine Mickelsson ja Johan Hagström. Tänä vuonna julkaistaan sen sijaan videotervehdys Ritzistä, jossa saamme myös kuulla Jerry Lindqvistin soittavan pari kappaletta uudelta levyltään.

Ritz kulttuuripalkinto 2020 annetaan radiotoimittajalle Anssi Marttiselle, joka on vuosien ajan työskennellyt Vaasan kulttuurielämän eteen molemmilla kielillä. Lukemattomat kulttuuritapahtumat ja paikalliset taiteilijat ovat saaneet hänen ansiosta näkyvyyttä. Anssi tietää mitä Vaasassa tapahtuu ja pyrkii varmistamaan, että Vaasan yleisö voi osallistua kulttuuriin ja uusiin kokemuksiin. Lisäksi hän on itse aktiivisesti ollut mukana järjestämässä tapahtumia kuten Halloween Bluesia ja vinyylimessuja.

Ritz kulttuuripalkinnon sponsoroivat tänä vuonna paikalliset yritykset Futurefilm, Botnia Marin, VisitVaasa ja Juridisk byrå Finne.

Katso videotervehdys ja konsertti: