Kino Ritz Lounge

Kino Ritz Lounge on uusi tapa nauttia elokuvista Ritzissä. Yksityisesitys rennompaan elokuvakokemukseen ystävien tai perheen kanssa.

Teillä on 3 tuntia Ritzissä ja voit päättää itse, missä vaiheessa haluat mennä katsomaan elokuvaa. Ei kiirettä, jos joku juoksee vähän myöhässä. Tai jos haluat nähdä elokuvan ensin ja keskustella siitä kahvilassa elokuvan jälkeen.

Nauti lasillinen kuohuviiniä ennen elokuvaa tai istu kahvilassa elokuvan jälkeen oluen tai viinilasin kanssa.

Baarimme on auki ja myy olutta, siideriä, viiniä jne. Katso kahvilan ja baarin valikoima (koronatilanteen vuoksi olut- ja siiderivalikoima koostuu vain Budvar dark sekä Kvarken Breweryn oluista, Somersby päärynästä ja Hartwall Lonkerosta). Alkoholijuomia ei toistaiseksi voida ottaa saliin.

Tutustumishinta: 150 €

Hintaan sisältyy pääsy enintään 10 hengelle

Tai pakettina:

Elokuva + snaksit 190 €

Sisäänpääsy enintään 10 hengelle
+ pieni poppari tai karkkipussi kaikille
+ luomulimonadi 33 cl kaikille

Elokuvat

Elokuva voidaan valita ohjelmistossa olevista elokuvistamme tai alla olevasta luettelosta, joka sisältää myös joitakin vanhempia ja tulevia elokuvia. Suluissa tekstitysvaihtoehdot, muissa suomi + ruotsi.

Parasite (vain englanti)
Tove (suomi tai suomi+englanti)
Mother
Tunturin Tarina (suomi tai ruotsi)
Druk

Muut elokuvat ovat myös mahdollisia, mutta vain tällä hetkellä tai äskettäin elokuvateattereissa näytettyjä elokuvia voi varata Kino Ritz Loungen kautta.

Varaa

Lähetä varauspyyntö näytöksestä viikko ennen päivämäärää täyttämällä alla oleva lomake. Vahvistamme varauksen tai vastaamme kysymyksiin mahdollisimman pian. Voitte myös soittaa 044 700 5175‬.

Maksu saapuessa.