pe11.1218:00SiirrettyThe Miracle - A Night with QueenEsitys on siirretty: 11.12.2021 Lipunhinta: 35€ Liput

Aika

pe 11.12 18:00 - pe 11.12 21:45

Lipunhinta

35€

Ennakkomyynti

Liput

Tapahtuman tiedot

The Miracle – A night With Queen -keikka siirtyy koronasta johtuvista syistä tältä vuodelta ensi vuodelle. Eli uusi päivämäärä on 11.12.2021. Näytösajat pysyvät samoina ja keikan liput käyvät ensi vuoden keikalle sellaisenaan. Mikäli haluat palauttaa lipun (palvelumaksuja ei palauteta), ole yhteydessä info@netticket.fi viim. 31.12.2020.

Queen-tribuuttiyhtye The Miracle – A Night With Queen jatkaa konserttisalikiertuettaan ja saapuu Vaasan Ritziin perjantaina 11.12.2020! Pyydämme että asiakkaat, joilla on lippu, tarkistavat sähköpostinsa. Netticketistä on tullut viestin, missä on tietoja konsertista. Mikäli uusi ajankohta ei sovi, liput voi palauttaa Netticketiin 25.11 mennessä.

– Kiertueella kuullaan erityisesti tänä vuonna 30 vuotta täyttävän The Miracle -klassikkolevyn hittejä.

Jo useamman vuoden Queen-yhtyeen musiikin ilosanomaa ympäri Suomen levittänyt “The Miracle – A Night With Queen” -musiikkishow lähtee loppuvuodesta konserttisalikiertueelle. Konserteissa kuullaan tuttuun tapaan musiikkia koko Queen-yhtyeen uran ajalta. Tänä vuonna keskitytään kuitenkin erityisesti vuonna 1989 ilmestyneeseen “The Miracle” -albumiin, jolta muistetaan mm. hitit “I Want It All”, “The Invisible Man” ja “Breakthru”.

Kokonaisvaltaisiksi audiovisuaalisiksi elämyksiksi rakennetut show’t kuljettavat katsojan läpi Queen-yhtyeen ja Freddie Mercuryn historian. The Miracle -yhtye koostuu kokeneista, yli 10 vuotta Queen-tribuuteissa soittaneista muusikoista, jotka ovat tällä kokoonpanolla tehneet useamman konserttisalikiertueen ympäri Suomea ja täyttäneet muun muassa Helsingin Casinon toistuvasti. Yhtyeen keulilla nähdään valovoimainen Kimmo Blom, joka on esiintynyt Freddie Mercurynä vuosikymmenen ajan.

– “It’s a Miracle! Syksyn Queen-kiertue on nyt julkistettu ja palaamme lavoille uudistetun shown kera”, kertoo Kimmo Blom.

– “The Miracle -albumin ilmestymisen aikaan Freddie Mercury ei enää ollut tarpeeksi hyvässä kunnossa kiertueille, joten meidän piti käyttää mielikuvitusta ja kuvitella, miltä The Miracle -kiertue olisi voinut näyttää, jos se olisi aikanaan toteutettu. Mukana on siis paljon 1980-luvun tunnelmaa Music Televisionin ja videoiden kultakaudelta ja Queenin myöhemmän ajan musiikillista ilotulitusta. Tule viettämään nostalgiantäyteinen rock-ilta kanssamme!”

Liput Studio Ticketistä ja Netticket.fi:stä 34,90€ sis. kulut
Ovelta: 35€ (ovet avataan klo.18)

Konsertissa on väliaika. Ikärajaton.
Järjestäjä: Master Events

Järjestäjä

Master Events

X