la11.918:00Rock Theatre plays Genesis Lipunhinta: 29 € / 25€ Ritz jäsen, eläkeläinen ja ryhmä, min. 10 henkilöä / Opiskelija, Varusmies: 20 € Liput

Aika

la 11.9 18:00 - la 11.9 22:00

Lipunhinta

29 € / 25€ Ritz jäsen, eläkeläinen ja ryhmä, min. 10 henkilöä / Opiskelija, Varusmies: 20 €

Ennakkomyynti

Liput

Tapahtuman tiedot

Vaasalainen Rock Theatre esittää 11.9.2021 klo 18.00 Vaasan Ritzissä Genesiksen musiikkia. Toinen konsertti järjestetään tarpeen mukaan klo.21.

Upeassa musiikkiteatteriesityksessä on pukuja, naamioita, kaksikaulaisia kitaroita sekä näyttävä valoshow. Ohjelmisto koostuu pääosin Genesis orkesterin tunnetuimmista kappaleista vuosilta 1970-1977. Aikakaudelta kun Peter Gabriel ja Steve Hackett olivat mukana riveissä.  Rock Theatre haastaa yleisön. Musiikillinen ja visuaalinen kokemus on voimakas. Ohjelma on täynnä tyylikästä progressiivista musiikkia ja herkullisia sooloja. Konsertti on teatraalinen kokonaisuus, jossa musiikki ja tarinan kerronta ovat sopusoinnussa keskenään.

Rock Theatre on bändi, jota pidetään yhtenä Pohjois-Euroopan parhaimmista. Se tekee musiikkia suurella sydämellä ja on uskollinen Genesiksen aidolle ja alkuperäiselle äänimaailmalle. Intohimo ja tunne ovat vahvasti läsnä bändin kaikessa tekemisessä. Genesis jätti aikoinaan jälkensä rockin historiaan. Se on myynyt yli sata miljoonaa levyä.

Konsertti herättää katsojassa paljon ajatuksia. Eeppinen musiikki nostaa pintaan monia yhteiskunnallisia teemoja.

Järjestäjä

X