la19.319:00Pate Mustajärvi - Tämä(kin) tarina on tosi Lipunhinta: 35€ Liput

Aika

la 19.3 19:00 - la 19.3 21:00

Lipunhinta

35€

Ennakkomyynti

Liput

Tapahtuman tiedot

Pate Mustajärven kalenteri täyttyy ”Tämä(kin) tarina on tosi” -soolokonserteista, joissa mies esiintyy kitarasäesteisesti viime vuosien tapaan teatterisalien näyttämöillä, sekä konserttisalien ja klubien lavoilla. Kiertue kaartaa keväällä yhteensä 25 kiertuepaikkakunnalle ympäri Suomen.

”Töihin lähdetään innolla ja tietysti toivoen, että maailma makaa keväällä mallillaan ja tapahtumia on edelleen mahdollista järjestää. Se olisi niin meidän ammatikseen esiintyvien kuin yleisönkin edun mukaista”, heittää Mustajärvi.

Konserttien musiikillinen anti koostuu Mustajärven koko liki 40-vuotisesta soolotuotannosta ja saa lisämausteensa kiertueen nimen mukaisesti jo syntyessään legendaarisista Mustajärvi-tarinoista, jotka kuljettavat kuulijan laulujen taustoihin, syntyyn ja seurauksiin. Säestyksestä vastaa kitaristi Ari Kankaanpää.

Konsertissa kuullaan takuuvarmasti ainakin sellaiset kansansuosikit kuin “Jukeboksin luona”, “Mä elän vieläkin” ja “Ukkometso”. Mustajärven tuore single “Älkää jättäkö” on tosipohjaisuudessaan luontainen jatko miehen syksyllä 2019 julkaistulle sooloalbumille “Teillä oli nimet, ja kerran te kuljitte täällä”, jonka sanoituksellinen sisältö perustuu esittäjänsä lapsuudessa kohtaamiin persooniin, oman kylän miehiin ja naisiin.

Lisätiedot: www.pate.fi

Järjestäjä

X