Kino Ritz tar paus till 6.2.2022 i och med Österbottens coronasamordningsgrupps rekommendationer / Kino Ritz on tauolla 6.2.2022 asti Pohjanmaan koronakoordinaatioryhmän suosituksiin viitaten

pe4.320:00Kebu - Urban Dreams Tour Lipunhinta: 25/20€ Ennakkoliput

Aika

pe 4.3 20:00 - pe 4.3 22:30

Lipunhinta

25/20€

Ennakkomyynti

Ennakkoliput

Tapahtuman tiedot

Kebu on suomalainen syntetisaattorivelho, joka luo uutta instrumentaalista, melodista musiikkia käyttämällä vain analogisia syntetisaattoreita. Hänen musiikkiaan erottaa paitsi taitava analogisten syntetisaattorien käsittely, myös yleisön mukaansatempaava live-esitys – ilmiö, joka on kerännyt yli 80 miljoonaa katselukertaa hänen Youtube-kanavallaan ja faneja ympäri maailmaa. Kebu palkittiin parhaana artistina saksalaisissa Schallwelle Music Awardsissa vuonna 2018.

Kebun kolmas studioalbumi, joka syntyi sulkujen ja eristyksien aikana, tutkii unia – sekä yöunia että päiväunelmia. Kebun aikaisempien julkaisujen tapaan ”Urban Dreams” äänitettiin vain analogisilla syntetisaattoreilla ja analogisilla rumpukoneilla. Albumikiertue alkaa Suomesta helmikuussa ja suuntautuu Eurooppaan myöhemmin keväällä. Tule kokemaan Suomen Jean Michel Jarre livenä!

Konsertin kesto 2,5t sis. väliajan

Järjestäjä

Skafferiet ry

X