Ritz håller stängt 2.3 – 31.3, under tiden som RFVs beslut om 6 personers begränsning gäller // Ritz on suljettu 2.3 – 31.3 AVIn 6 henkilön rajoituksen ajan

to18.218:00PeruttuJohanna Iivanainen & Johanna Kurkela: Altamullan Road Lipunhinta: 43€ Liput

Aika

to 18.2 18:00 - to 18.2 22:00

Lipunhinta

43€

Ennakkomyynti

Liput

Tapahtuman tiedot

Konsertti on peruttu korona-rajoituksien takia. Lipun voit palauttaa lippusi 31.03.2021 mennessä. Lippupalautukset voi tehdä osoitteessa: https://web.lippu.fi/palautus/
Huomioithan, että palautuksissa on tällä hetkellä ruuhkaa, joten niiden käsittelyssä saattaa mennä hetki. 

JOHANNA IIVANAINEN JA JOHANNA KURKELA YHTEISELLE ALTAMULLAN ROAD -KIERTUEELLE

Huhtikuussa ensimmäisen singlensä ”When It’s Time” julkaisseet Johanna Iivanainen ja Johanna Kurkela lähtevät loppuvuodesta laajalle Altamullan Road -konserttisalikiertueelle ympäri Suomen. Vaikuttavat urat kotimaisen musiikin saralla tehneet Iivanainen ja Kurkela julkaisevat syyskuussa yhteisen debyyttialbuminsa, jonka myötä käynnistyvä kiertue toteutetaan kahdessa osassa. Kiertueen ensimmäinen osa koetaan marras–joulukuussa 2020 ja toinen osa tammi–helmikuussa 2021. Konserttiliput tulevat myyntiin tiistaina 2. kesäkuuta keikkapaikkojen lipunmyyntipisteissä.

Omilla tahoillaan uraa uurtaneet Iivanainen ja Kurkela ovat ehtineet keikkailla yhdessä aikaisemminkin. Yli 10 vuotta kestäneen ystävyyden aikana artistit ovat esimerkiksi kiertäneet Suomea menestyksekkäällä ”Iivanainen-Kurkela Gemini” -kiertueella vuonna 2018. Ajatus yhteisestä bändistä on ehtinyt kypsyä jo vuodesta 2013 saakka, mutta vasta Altamullan Road -projektin myötä kaksikko on tehnyt yhdessä musiikkia. Yhtyeen kappaleet ovat pakahduttavan tunteikasta, elokuvallista unelmapopia, jossa artistien ainutlaatuiset äänet pääsevät oikeuksiinsa.

Yhtyeen toinen single ”Underwater” nyt julkaistu. Kyseessä on voimakas ja järisyttävän kaunis laulu, jolle on myös julkaistu vaikuttava Tommi Rahkon tekemä animaatiovideo.Tästä ainutlaatuisesta musiikista sekä Iivanaisen ja Kurkelan karismaattisesta lavaesiintymisestä päästään nauttimaan livenä, kun Altamullan Road -kiertue käynnistyy marraskuussa ja rantautuu lähes 20 kaupunkiin aina Helsingistä Ouluun.

X