Tälle tapahtumalle on lisää aikoja

pe11.320:00Jesse Markin Lipunhinta: 18/16€ Ennakkoliput

Aika

pe 11.3 20:00 - pe 11.3 22:00

Lipunhinta

18/16€

Ennakkomyynti

Ennakkoliput

Tapahtuman tiedot

Konsertti siirtyy eteenpäin. Uusi päivämäärä 11.3.2022 klo.20. Ostetut liput voi käyttää sellaisenaan. Mikäli uusi päivämäärä ei sovi, liput voi palauttaa Netticket.fi:n kautta viimeistään 15.12.2021.

Indiekomeetta Jesse Markin julkaisi toisen albuminsa NOIR 11. kesäkuuta ja suuntaa sen myötä levyjulkkarikiertueelle. Siinä missä debyyttialbumi FOLK oli teemaltaan yhteiskuntaa tutkiva, on NOIR tutkimusmatka Markinin sisimpään. Albumilta on jo julkaistu singlet ’Stars in Your Eyes’, ‘Counting Money on a Sunday’ ja ‘Smokestack’.

Albumin on tuottanut Totte Rautiainen ja sen julkaisevat yhteistyössä VILD Recordings ja saksalainen Popup-Records.

The Megaphone State -yhtyeestä soolouralle ampaisseen viljakkalalaisen Markinin ura lähti kovaan nousukiitoon 2019 julkaistun FOLK-albumin myötä. Markin keräsi hyllyynsä niin kaksi Emma-pystiä, Teosto-palkinnon kuin myös Vuoden merkittävin artisti -palkinnon (Femma-Femma) Femma Gaalassa sekä Vuoden albumi -palkinnon Indie Awardseissa. Myös kansainvälinen media on noteerannut liberialaissyntyisen suomalaisen menestyksen. Markinista ovat kirjoittaneet mm. American Songwriter, Fault Magazine, Afropunk, Complex, Clash Magazine sekä CQ Japan. Liverintamalla menestyssalbumi on vienyt Markinin kotimaisten festivaalien lisäksi myös Euroopan lavoille Eurosonic-, Iceland Airwaves- ja Ja Ja Ja London -tapahtumiin.

Järjestäjä

Skafferiet ry

X