Tälle tapahtumalle on lisää aikoja

su7.317:00Druk Ikäraja: 12 år - vuottaÅngestframkallande innehåll - Voi aiheuttaa ahdistustaSexuellt innehåll - Sisältää seksiä

Aika

su 7.3 17:00 - su 7.3 19:00

Ikäraja

12 år - vuottaÅngestframkallande innehåll - Voi aiheuttaa ahdistustaSexuellt innehåll - Sisältää seksiä

Tapahtuman tiedot

Mestarillisen tanskalaisohjaaja Thomas Vinterbergin uutuuselokuva YHDET VIELÄ on elokuva neljästä keski-ikäisestä ystävyksestä, jotka päättävät alkaa elää elämäänsä täysillä.
Erään teorian mukaan ihminen on parhaimmillaan ripaus alkoholia veressään. Neljän miehen ystäväporukka, kaikki lukion opettajia, päättää kokeilla kiehtovan teorian toimivuutta käytännössä. Drinkki notkistaa keski-ikäisen miehen jähmeän olemuksen ja siivittää urautuneet ajatukset uusiin sfääreihin, mutta ihmiskokeella on myös koskettavat ja kohtalokkaammat seurauksensa.
Tanskassa suurmenestykseen nousseen elokuvan on käsikirjoittanut nimekäs työpari Thomas Vinterberg (Jahti, Kommuuni) ja Tobias Lindholm ja sen pääosassa nähdään karismaattinen Mads Mikkelsen, joka palaa tämän elokuvan myötä takaisin Vinterbergin ohjaukseen ensimmäistä kertaa sitten Jahti-elokuvan.

YHDET VIELÄ on kahden OSCARin ehdokas (Paras ohjaus, paras vieraskielinen elokuva). BAFTA-ehdokkuuksia elokuvalla neljä (Paras ei-englanninkielinen elokuva, paras ohjaus, paras käsikirjoitus, paras näyttelijä). Elokuva myös tyhjensi joulukuussa 2020 European Film Awards -gaalan palkintopöydän voittamalla PARHAAN ELOKUVAN, PARHAAN OHJAUKSEN, PARHAAN KÄSIKIRJOITUKSEN ja PARHAAN MIESPÄÄOSAN palkinnot.

Liput: 11/9€
Kieli: Tanska
Tekstitys: Suomi, ruotsi
117 min, K-12

X